Terug fotograferen na lockdown 1, ZALIG !!

Terug fotograferen na lockdown 1, ZALIG !!

EINDELIJK !

Ja, het was best spannend !  De eerste shoot na de eerste lockdown.  Een aantal dagen nadat fotograferen weer kon/mocht, ging ik met Kim en Anneke op stap.

2 Maanden verplichte sluiting … Het voelde weer als de ‘allereerste keer’.

Daarenboven waren deze lieverds helemaal uit Brussel afgezakt voor hun reportage.  We fotografeerden buiten én het weer zat heel goed mee. Binnenkort zouden ze met hun drietjes zijn. Hun eerste kleintje. Een bijzondere periode. En die mocht ik fotograferen !

SPONTAAN

Nog straffer … Enkele weken later mocht ik zelf naar Brussel afzakken om de eerste momenten met hun baby’tje vast te leggen.

Tijdens een reportage komt er van poseren weinig in huis. Ik regisseer. Ik ga op zoek naar het mooiste licht, luister naar jullie wensen en ga even mee in jullie verhaal. Dit levert de meest spontane beelden op. En zo geschiedde ook bij Kim en Anneke.

SMILE

Zoveel liefde voor elkaar en hun toen nog onbekende kereltje in de buik.  Moet ik vertellen dat ik met een brede glimlach en de zon op mijn snoet terug naar huis reed?  Oh ! Wat heb ik fotograferen en jullie gemist !

Volgende Gezinsshoot in het begijnhof

Comments are closed.