Gezinsshoot in het begijnhof

Gezinsshoot in het begijnhof

Op stap met dit leuke gezinnetje …

Alhoewel we al even fotograferen, steekt ‘gezonde nervositeit’ voor elke shoot wel even de kop op. Vooral als jouw klant ook een goede vriendin is ! Goed, ze kennen mijn stijl en kennen me als persoon … Maar voldoe ik straks ook aan hun verwachtingen?

Help! … Even improviseren

We kozen toen niet voor het bos of een ander plekje in de natuur, maar voor het Begijnhof. Ik fotografeerde er al eerder en kende wel de meest fotogenieke plekjes. Toen we er aankwamen, lag zo goed als het ganse Begijnhof ondersteboven.

Je krijgt het even heel warm, maar dan wordt het improviseren … We wrongen ons in de kleinste straatjes en hoekjes en zochten de schoonste geveltjes uit. Het resultaat mocht er zijn. Ik houd van gevoel, van spontaniteit, de band tussen mama, papa en de kids.

We spelen, kriebelen, lopen, dansen, knuffelen en zo veel meer.

Wist je trouwens dat ik bij een gezinsshoot ook enkele foto’s neem van mama en papa samen?Want eens de kids er zijn, cijferen die zich precies naar de achtergrond. Maar wat is belangrijker dan onvoorwaardelijke liefde tussen jullie als gezin én als koppel !

En wat leg ik die graag voor jullie vast !

Review

Lieve woorden

Vorige Terug fotograferen na lockdown 1, ZALIG !!
Volgende Newborn Lifestyle bij Aster en Ralf, Home Sweet Home

Comments are closed.